↑ «حسین عبدالباقی، مالک متروپل کیست؟». بیبیسی فارسی نیوز. رضا ثابتی. ۳ خرداد ۱۴۰۱. دریافتشده در ۲۰۲۲-۰۵-۲۸.
بقایای ساختمان متروپل نهایتاً در ۷ دی ۱۴۰۱ بهطور کامل تخریب شد.[۷۵]
مهمترین کار بعد از تخریب و یا حین تخریب که اگر تخریب به صورت کلی باشد یعنی بنا کلا از اساس و پی تخریب شده و دارای همسایه و پلاک همجوار باشد ایجاد سازه نگهبان به صورتی که دیوار پلاک های همجوار دچار شکستگی و ریزش نشوند.
ساختمان مجاور که افراد ممکن است درآن باشد باید چک و بررسی شود. کارفرما بایستی گواهی یا مجوز مکتوب برای عملیات های تخریب داشته باشد.
ساعت ۱۴:۱۵ اعلام هشدار آغاز عملیات اصلی آواربرداری. به گفتهٔ وحیدی حساسیت آواربرداری بالاست و زمان اتمام آن مشخص نیست. تا این زمان، حادثه ۱۰ فوتی و ۳۲ مصدوم داشته است.
شهرداری آماده است که از طریق تخریب ساختمان در تهران کمیسیون ماده ۱۰۰ برای تخریب این ساختمان ها اقدام کند.
↑ «راهپیمایی گسترده چهارشنبه شب مردم آبادان با شعار «ما اشتباه کردیم که انقلاب کردیم»». رادیو فردا. ۵ خرداد ۱۴۰۱. دریافتشده در ۲۶ مه ۲۰۲۲.
به گفته وی، این دو پس از نبش قبر به آبادان برگشته و پس از آن شناسایی و دستگیر شدهاند.[۱۲۰]
در تخريب ساختمانهای خاص نظير كارخانه ها، بيمارستانها، دودكشهای صنعتی و ديگر اماكنی كه تاسيسات ويژه دارند، قسمتهای مربوطه بايد توسط افراد ذيصلاح مورد بازديد قرارگيرد و وسايل و تجهيزات لازم برای تخريب و مقابله با خطرهای ناشی از آن فراهم شود.
محصور کردن محوطه اطراف کارگاه (حفاظ یا حصار موقت کارگاهی برای جلوگیری از ورود افراد متفرقه به داخل محدوده کارگاه ساختمانی اجرا میشود)
↑ «عزاداری مردم آبادان و خرمشهر برای جانباختگان حادثه متروپل+فیلم». خبرگزاری فارس. دریافتشده در ۲۰۲۲-۰۵-۲۷.
ایجاد مانع جهت جلوگیری ورود افراد متفرقه و بدون وسایل ایمنی به محوطه به وسیله ایجاد نرده ، دیوارپیش ساخته و دیگر موارد.
این حادثه ۴۳ فوتی و ۳۷ نفر مصدوم داشته است.[۱][۲][۳] عملیات آواربرداری متروپل به پایان رسیده است. این ساختمان بخشی از پروژهٔ برجهای دوقلوی متروپل هلدینگ عبدالباقی بودند.[۴]
همچنین به گفته دادستان ویژه آبادان دستور بازداشت پیمانکار و مالک ساختمان صادر شد.